Едвард Бернајс на гости кај Летерман: (Видео)

Едвард Бернајс на гости кај Летерман:

Летерман: Добро вечер докторе, прво објасни на публиката шо значи да се биде доктор на односи со јавност.
Бернајс: Тоа значи дека сеа ќе ми веруват повеќе затоа шо ме викаш ‘докторе’.

Посетено 66 пати