Џабе ти се и Коко Шанел штикли и Луи Витон ташна…

Џабе ти се и Коко Шанел штикли и Луи Витон ташна и магистратура на бизнис и менаџмент и Ајфон триеска и маникир од кован…

Posted by Кирил Стоименов on Monday, January 4, 2016

Посетено 7.438 пати