Дали е сензација дека нема вистина за сообраќајката на Дац што ја објавија лешинарите од Македонските портали?

Лешинарите прво треба да си проверат од сигурни извори, а не да нагаѓаат и ликуваат да се случи такво нешто, некој на функција да “згази дете”.  Очигледно обожаваат човечки трагедии, сигурно се радуваат на такви нешта за да им се качи читаноста на нивните усмрдени медиуми.

Посетено 8.310 пати