КОНЕЧНО!!! Игор Џамбазов ви го претставува новиот ХИТ на легендарниот “Сељакот”

Д Сељак ис Каминг…Одам мамо Гуантанамо

Д Сељак из Каминг…Одам мамо Гуантаномо

#Дсељакот

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Monday, October 15, 2018

Посетено 2.075 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!