Бог е над сите нас, и никој нема право да се величи пред него…

Не го одминувај гладниот, ќе го познаеш по погледот, не врти ја главата настрана кога ќе го здогледаш босиот, не ги затварај очите кога ќе те заболат нечии солзи… За трошка лепче, и малку љубов..

Не го затворај срцето во темни зандани само за да им служиш на Богохулењето и ниските страсти…

Не ги менувај навиките за никого, тоа е твој живот, твој светол храм каде ја одмораш својата душа..

Не му служи никому, бидејќи никој не е господар на овој земен свет. Бог е над сите нас, и никој нема право да се величи пред него…

Денес најди време и начин да подадеш рака на тој што му треба, да го поделиш лебот со тој што е гладен, да се насмееш на тој што е тажен, да подариш љубов таму каде што треба….

Половина од сликите што ги ставаме на „ФБ“ се фотомонтажа на среќа, љубов, и благосостојба…

Бидете блажени во душата, дарувајте сакајте искрено од срце..

Бог го препознава тоа, а сиромашните се први кај него бидејќи имаат најбогат дух…

АМИН…

Оливера Ширговска

Посетено 151 пати

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

AniWatch Horimiya (Dub) Episode 8

AniWatch Seirei Gensouki: Spirit Chronicles

ani watch app Attack on Titan

Your Name.

AniWatch That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Episode 10