Отец Пимен: Бидете како деца! Зашто и така и така Христос пак и пак ќе се роди

Бидете како деца! Зашто и така и така Христос пак и пак ќе се роди и со огнови и без огнови. Но само ако бидеме како дец…

Posted by Otec Pimen on Saturday, January 6, 2018

Посетено 1.235 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!