Бев на интервју пред 4 години…

Еден другар безделничи веќе со години, и седнувам да го посоветувам троа:

-Брат, дај најди нешто работа бе!
-Барам бе дечко, ама не иде…
-Е како не, барал..
-Стварно бе, еве пред 4 години бев на интервју, веќе почнувам да сумњам дека нашле некој друг!

Посетено 485 пати