Ау дечко, значи страшно ти копа мишката!!!

Во автобус…

potenje unatre– Ау дечко, молим те спушти ја раката, страшно ти копа мишката.
– Јади гомна ма, туширан сум а и дезодоранс имам ставано. Овцо глупа!!!
– Ааа извини, од понашањето било.

595х90 px-01

Посетено 207 пати