АПЧЕ ВО ФОЛИЈА И ИСЕЧЕН ПРСТ…СЛЕДИ ТУЖБА

сакав да земам апче ама со фолијатаtableti
си го испосеков прстот, партал го направи
Читам side effects
и пишува дека можда
ќе добиеш дијареа, инфаркт и смрт,
кариес, ќе ти раскине девојката,
колата ќе ти се расипе кај Зајас
ама НИКАДЕ не пишува дека ќе останеш без прст
и уште треба да платиш 1200 ден
за да ја исчистат крвта од тепих
Се мислам да ги тужам?..па што пуни пари се тие
Ако можеше онаа да добие одштета
од Старбакс што се изгорела со кафе
сигурно и јас можам

Посетено 731 пати

That Time I Got Reincarnated as a Slime Episode 24 at KissAnime kissanime legend of korra

Watch Dr. Stone: Stone Wars Eve of the Battle Special Feature Episode Full (https://crunchyrollfree.com/m/NMj1/ep-1) at Crunchyroll free crunchyroll account 2020