За сите мајки што напорно работат (Видео)

Во борбата за обезбедување подобар живот за нивните деца, повеќето мајки многу напорно работат
и немаат време за ништо друго. Но сепак, од петни жили нафрлаат насмевка на лицето и го кријат уморот од своите најмили.

Во оваа јапонска реклама, неколку мајки ќе слушнат што нивните деца мислат за нив.

Посетено 961 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!