Вака Се Части ЗА Добивка На Лото

[fblike]

lotarija_majkatiitatkoti
Таткото од  Данска го снимил моментот кога на своите синови-тинејџери им ја открива милионската добивка на лотарија, а потоа снимката ја објавува на интернет. Снимен со скриена камера, Paul Hjortbol  седи во трпезарија на маса со неговите двајца синови и полека им ја открива големината на неговото богатство. Момчињата тешко може да поверуваат во тоа што нивниот татко во рацете држи малку готовина но за кратко време им го покажува неговото богатство од 15 милиони( 2 милиони евра) дански круни.
Видете како таткото им открива на своите синови дека добил
околу 2 милиона евра на лотарија.

Посетено 1.975 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!