Нема Кој Да Плати

[fblike]

Три еспреса и бонаква

hare igor-pocetna_majkatiitatkoti
 Мојот прв и последен охридски блуз. Напишан во собата бр. 3
во хотелот „Американо“, на првата блуз-турнеја
низ Македонија, зимата 1998…

И ништо не се променило…

Посетено 1.239 пати