(ВИДЕО) „Дајте музика“ во ново руво и со нова химна за идните генерации!

Сите со нетрпение го очекувавме освеженото издание на култната музичка серија „Дајте музика“ после речиси 30 години!

И додека носталгично се сеќаваме на едно безгрижно детство, актерската школа на Весна Бејби Петрушевска како со волшебно стапче ни ја освежува меморијата и ги претвара старите спомени во уште поубави, обвиткани во ново руво и испеани со нови песни и весели случки… и секако новата химна за идните генерации…

Уживајте, дечки!

Посетено 1.448 пати