Ева Кајчевска Миленковиќ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Ева Кајчевска Миленковиќ
Ева Кајчевска Миленковиќ
Денот ми почнува со задолжително труско кафе (приготвено од мојот сакан сопруг Нино). Додека го пијам кафето гледам(повеќе слушам, отколку што гледам) утринска програма и правам проверка на обврските кои Ме чекаат во текот на денот. Утрото е нај релаксираниот дел од работниот ден, а за остатокот од денот, несакате ни да знаете … А за викенд ви предлагам да се рекреирате во природа. Имајте убав и спокоен викенд.
Посетено 1.187 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!