КАКО ЌЕ ГИ ПОМИНЕТЕ ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?

Синоним за сиромаштија…

[fblike]

– КАКО ЌЕ ГИ ПОМИНЕТЕ ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
– СКРОМНО, ВО ДУХОТ НА НАШАТА ТРАНЗИЦИЈА.

Посетено 847 пати (1 денес)