Изнервирани како инструктори во Авто-Школа

Инструктори по возење. Скромни леботворци вечно накурчени на светот. На ланецот на пцуење се некаде помеѓу нервозен таксист и камионџија со стаж. Никогаш не се доволно смели да декорираат черепи со хебла, ама затоа имаат опасни фолдери со хардкор пцовки за сите мангупи што не сигнализираат. Тоа се ликови кои педагошкиот занает го учеле по локални биртии и чиј праг на толеранции е тенок како гума од Тико – нивниот Бетмобил. Тоа е, работата им станала хоби, а хобито работа.

 

Посетено 783 пати (1 денес)