Здраво, ај ако може гајба пиво, штека марлборо, 3 кила бифтек и по едни смоки

Татко и два сина у маркет…

-Здраво, ај ако може гајба пиво, штека марлборо, 3 кила бифтек и по едни смоки за децата, нели за нив живееме!!!

 

Посетено 709 пати (1 денес)