Што заклучивме од локалните избори?

kljucionaШто заклучивме од локалните избори?

Заклучивме дуќани, станови, куќи, дворови, бавчи,
плацови и правец за Австралија!!!

595х90 px-01

(Посетено 1.025 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*