595х90 px-01

Оди струмичанец да купува стан у Скопје…

Оди струмичанец да купува стан у Скопје:

-Добар ден, колку пари го давате станчето?
-80 000 евра.
-Ахам, а колку декари е?

Посетено 2.240 пати (1 денес)

595х90 px-01