Куршум За Мене, Куршум За Тебе…

filmska scena logo crnoПетре Прличко во “Македонскиот дел од пеколот”.
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=jUvNPastKDI[/youtube]
Посетено 5.982 пати (1 денес)