ФБ често знае да е злобно место

ФБ често знае да е злобно место. Затоа некои добри луѓе што ги знам, ги затворија профилите. Ги повредуваше зрачењето од…

Posted by Тихомир Јанчовски on Monday, May 7, 2018

Посетено 206 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!