Ако VIP останеше спонзор на Македонската ракометна репрезентација…

Ако VIP останеше спонзор на Македонската ракометна репрезентација, на нашите голови ќе НЕМАШЕ МРЕЖА!!!
Посетено 5.021 пати (1 денес)