Не и се лутете што цел ден го поминува на прозорец

Не и се лутете што цел ден го поминува на прозорец. Таа не е како оние кои берат туѓа грижа и живеат туѓи животи. Не е како оние што водат прецизна евиденција на туѓите грешки. Не е таква она. Туку, си поигра животот со неа. Грубо си поигра. Проба љубов на рана возраст. Лудо ...