Именувај ја боречката вештина (Видео)

Нашиот предлог е Уат Да Фак, ама отворени сме за други варијанти што ќе ја доловат суштината на оваа навидум смртоносна боречка вештина.

Посетено 953 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!