Guardians of the Galaxy се враќаат, стигна првиот тизер

2017-та е годината во која се спремаме за Vol2. од Guardians of the Galaxy. Што нè очекува, ѕирнете во видеото.

[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=sD9NVxYRrZs[/youtube]

Посетено 132 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!