Џамбо Forza туторијали со Игор Џамбазов

Веќе се запознавме со брзиот кредит Forza и поволностите кои тој ги нуди, а сега Игор ни објаснува за што сè може тој да се користи и како. Скоцкано во три „Џамбо туторијали“, во следните видеа може да дознаете сè што ве интересира.

Џамбо туторијал 1:

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=c3ihEYWonAU[/youtube]

Џамбо туторијал 2:

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=G4Am-fC9cHM[/youtube]

Џамбо туторијал 3:

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=0gi5AYmKmsc[/youtube]

Посетено 227 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!