Кореографија во воздушен тунел

Минатата недела во Шпанија се одржа првенство во „нуркање“ во воздушен тунел, а ова е Леонид Волков и неговата победничка кореографија.

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=WF2EFDPTZX4[/youtube]

Посетено 248 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!