Водици 2016-та

Најголема сензација на годинашното Богојавление беше случајното бањање на попот од село Сушица, ама не дека и на другите места празников не беше дочекан на типично македонски начин (бонус снимки од Детроит и Австралија).

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=7xSjDWvAWbs[/youtube]

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=ODkhIXSFOqs[/youtube]

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=dlooRJZ9b7s[/youtube]

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=lsXLg03reoE[/youtube]

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=JcQ9ihlOkpA[/youtube]

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=dn1vQ2LLSH4[/youtube]

Посетено 2.727 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

My Hero Academia 2 (Dub) (https://crunchyrollfree.com/m/0g5R) Episode 25 at website https://crunchyrollfree.com free dive to the future crunchyroll

SK8 the Infinity (https://animeflix.nl/m/m5q7) Episode 2 at website https://animeflix.nl animeflix sword art online