Боб Дилан, анимирано

Анимирано интервју на тогаш 20-годишниот Боб Дилан, пред да стане една од највлијателните личности во историјата на музиката.

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=Nrgs5ss0dv8[/youtube]

 

Посетено 141 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!