Жени сакаат мали чантички, мали чевлички и мали кутриња

Жени сакаат мали чантички, мали чевлички и мали кутриња. Наскоро ќе сакаат мали пениси и тогаш ќе чукнат твоите пет минути.

(Посветено)

Posted by Marija Stojanova on Friday, May 18, 2018

Посетено 227 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!