Скијаш по Скопје, а душата те боли…

она кога не можеш да го победиш загадувањето
и си решил да го искористиш за нешто паметно
како на пр. да скијаш по него
ама душата те боли зошто знаеш
дека под тебе е Скопје во отрови

Posted by Zoki Panker Todorovski on Tuesday, December 8, 2015

Посетено 751 пати