ПОСТАВЕН НОВ РЕКОРД: Mира нема вработено роднина цели 7 часа, лекарите загрижени

фото – убаво

Како што јавуваат од Агенцијата за вработување веќе 7 часа пратеничката која во еден ден ги вработи синот, братот и сопругот нема вработено свој роднина во јавна администрација.

„Можно е кај пратеничката да се појават апстиненцијални кризи од таа навика па затоа ние како доктори апелираме барем некој трет братучед да се вработи до истекот на работното време“ велат докторите.
Министерот Филипче апелираше пратеничката да јаде повеќе овошје и зеленчук
Да се надеваме дека ова ќе се случи, ако не рекордот ќе е уште повисок, 24 часа.

Министерот Филипче апелираше пратеничката да јаде повеќе овошје и зеленчук

Да се надеваме дека ова ќе се случи, ако не рекордот ќе е уште повисок, 24 часа.

Посетено 3.808 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!