Мајките да пушат, а децата на загден воздух да им се гушат!

                                                        Не е во ред,…нели?

Чекам на каса, пред мене две госпожи муабетат за беспарица и како немало детето да оди на екскурзија пошто била 1000 ден, и стига на ред и зема цигари од 120ден! Госпожа, во една недела му ја пушиш на детето екскурзијата (претпоставувам овој период на планина, на чист воздух) а и воедно дупло го труеш со цигарите покрај загадениот воздух надвор! Сигурно не е лесно да си родител, ама некои “родители” треба да почне да се казнуваат и да одговараат за несовесно родителство!

#мајка #свакачаст

Фејсбук статус: Сања Ристиќ

Посетено 2.881 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch Jujutsu Kaisen (TV) (Dub) Episode 3 at website https://funimationfree.com. See more funimation settings

Watch Sword Art Online: Progressive Movie - Hoshi Naki Yoru no Aria Episode 2 Preview (https://crunchyrollfree.com/m/P9d5/ep-2) at website https://crunchyrollfree.com. See more crunchyroll premium free trial