Лав за лав, криминал за криминал, цигара по цигара, животот у џунгла ни помина..


Во една џунгла кралот лав ги собрал сите животни на состанок и им рекол: не бие лош глас, а умре некое животно вие одма му се качувате. не бива вака.ако фатам некого у таков чин, одма го убивам.
си трчкал зајко низ шумата и видел мртва слоница.се свртел лево-десно, гледа нема никој и се качил. од една грмушка го видела лисицата и трк кај лавот да му каже. ги собрал лавот сите животињи ко сведоци и право кај зајакот. што правиш бе ти, нели ти реков дека е забрането да се качуваш…?
зајакот затекнат у секунда му одговара: жими мајка жива беше на к.. ми умре..
и така, и кај нас секоја прича поминува..секое чудо за 3 дена..
лав за лав, криминал за криминал, цигара по цигара, животот у џунгла ни помина..

Фејсбук статус: Соња Ајановска Деловска

Посетено 518 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!