Кендел Џенер Ново Лице Во Кампањата На Келвин Клајн

[fblike]Рекламната кампања #mycalvins По потпишувањето на договорот со куќата Келвин Клајн, младата  Џенер се појави и како заштитно лице на кампањата

Прочитај повеќе

Watch Attack on Titan Final Season (Dub) Episode 2 at website https://animeflix.nl animeflix reddit

How Not to Summon a Demon Lord Episode 12 at website https://gogoanime.be. See more classroom of the elite gogoanime