„БРАТ“

Не ми зборувај за љубов. Не ми зборувај за твојата бивша девојка. Не ми зборувај за сериозни муабети, како сакаш

Прочитај повеќе

Моето најдобро не беше доволно добро за тебе

Моето најдобро не беше доволно добро за тебе. А ти… Ти повторно тука. Зашто продолжи да ја читаш онаа девојка

Прочитај повеќе

That Time I Got Reincarnated as a Slime OAD (https://kissanimeonline.com/m/j3OL) Episode 5 at website https://kissanimeonline.com kiss kiss anime

My Hero Academia 2 (https://animeheaven.pro/m/L1ax) Episode 25 at AnimeHeaven dragon ball z anime heaven