Не мислев на него, на тебе мислев

Го избањав и дотерав моето куче
му ставив ланец со крст
и отидов во црква
Таман пред да влезам ме застаната попот
„забрането е внесување животни“- вика
„извини куче, одма се враќам само да запалам 5-6 свеќи“
Го врзав за ограда и да влезам попот ми се обраќа
„не мислев на него, на тебе мислев“
„на мене???“
„па да , цел град збори дека си тешка стока“
И така, сега јас стојам врзан за оградата
и го чекам кучево да искочи
ама не се жалам, еден куп згодни
женски видов

Посетено 440 пати