Уметноста на замрзнатите води

[fblike]
Зимата ја носи убавината на езерата и океаните во друга димензија,
замрзнатите површини креираат прекрасни надреални фигури,
линии и форми по кои може слободно да газиме.
Посетено 279 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!