Шут од “Милион Долари”…бејби

Оградата му спаси гз.
Оградата му спаси гз…
Татко и ќерка се кладат дека ако таткото поентира завртен со грб веќе
нема да потроши ни долар за нејзините модни хирови и купишта гардероба.

Посетено 1.027 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!