MiT [ dobra muzika banner ] 01ВИ ПРЕТСТАВУВА
дешавка
BUGATTI BISTRO – Skopje City Mall
  на 24. април (четврток)
музика и цени на пијачки од 90ти
Музика ќе пушта DJ DARKMAN, пијачки ќе точи Чеде-Малибу
Ќе ви наплаќаат ко у 90-ти.

post 90s banner [ 6oox500 px ] ver 01
За да биде тоа така се погрижија Ballantine’s, Porsche Leasing и Diners Club International.
Медиски поддржано од Мајка Ти и Татко Ти

 

Посетено 206 пати