Кројачот од Панама blackПочеток на 90-ти у белградски жаргон прв пат почнува да се употребува изразот “спонзоруша” за да се опише жена која се појавува во јавност како пратиља на типче од новата скоројевичка елита, нагло обогатен(којзнае на каков начин).

#ТакаСиЕ

 

Посетено 279 пати