Лошо паркиран фраер

„Дечко ај ако сакаш помести ја колата“
„Штооо?„ – ми одговара фраерот
„Па да стварно, зафаќаш 3 места,
паркирај се вертикално како сите други
а не ти си се оптегнал хоризонтално„
„Слушај мрсул ај ќути да не ти искочам“
„И што ако искочиш?“
„Ќе те здробам бе копиљ еден“- и искочи
Го извадив пиштолот што легално го поседувам
и му ги испукав сите куршуми во глава
Изгледа дека е мртов ама ако за секој случај
го извадив и другиот пиштол
што го имам без дозвола и него го испаразнив
Чудна работа, има толицок мозок а прими 18 куршуми ??
Стварно е мртов ама многу сакам да малтретирам
мртви сељаци па порачав секира од Амазон
и додека да стигне му ја газев главата
и му гасев цигари во очите
Стигна секирата, му ја исеков главата и ја шутнав
накај Карпош 4
Ок, доста му , ај да му ја препаркирам колата
Влегувам а внатре една супер згодна гола девојка,
Добро, не беше баш гола, ноктите и беа излакирани
„Ти си новиот газда?“ – ме прашува
“Да јас сум , имаш нешто против?“
„Не..да ти покажам што знам да правам со устава?“
„Ај баш да видам“- го спуштив седиштето
и таман што почнав да уживам некој ми тропа на џамот
„Дечко ај ако сакаш да се препаркираш ,
3 места фаќаш“
„Кој си бе ти мочко мене да ми кажуваш како сум паркиран“
-и му искочив со хебла
Последното што го видов е цевката од пиштол
што го поседува со дозвола вперена во мене.

Посетено 833 пати

watch subbed anime. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

english anime Attack on Titan Final Season (Dub)

watch anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba (Dub)

english anime AnimeHeaven My Hero Academia Season 4

Naruto

watch subbed anime My Hero Academia Season 4