А зошто ние да не се дружиме…

[fblike]Напишано на три салФетки во Ресторан Маракана 1995 год, пред концертите во универзална сала.
Раде и јас…мајсторот и чиракот

IGOR DZAMBAZOV feat RADE SERBEDZIJA – ‘A ZOSTO NIE DA NE SE DRUZIME’Раде Шербеџија и Игор Џамбазов – А Зошто Ние Да Не Се Дружиме ‘

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Friday, October 2, 2015

Посетено 240 пати