Утринско кафе со Отец Пимен

Отец Пимен

Уште во ’98 престанав да пијам кафе поради алергичноста на кофеин и кафето го заменив со утрински чај. Но со честите патувања, понекогаш, добивам можност да го започнам денот со утринско кафе во Италија. Не само поради тоа што сегде се нуди безкофеинско кафе, туку и поради тоа што и пределите во Пиемонте се прекрасни како и кафето.
Посетено 6.541 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!