МАРИЈА СПИРЕСКА ПАНИАН

Marija Spireska Panian-Advokat
Марија Спиреска Паниан – адвокат

Ако можам да одберам, секое утро би го започнала со моето омилено irish capuccino во пријатно друштво. Пиењето кафе е неверојатен ритуал кој секогаш значи добро дружење, убави и долги разговори со пријателите, право уживање и релаксација. Во текот на работниот ден не пропуштам да пијам кафе со татко ми и брат ми и да си уживам во нивно друштво…

Посетено 3.180 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!