Што ти е најважно кај девојките?

Седиме ја и еден другар на пицве, па малце го муабетам:

-Шо има ново бе, шо се дешава?
-Ништо спектакуларно, рутина, едино денес шо ме анкетираа
-На шо тема те анкетираа?
-Шо ми било најважно кај девојките?
-И шо им одговори?
-Дека најважно ми е кога ме тагираат по фејсбук и инстаграм да не пишуваат ‘with my brother’ или ‘Friend <3’

Посетено 871 пати