‘Реанимација’ – алтернативен настан во Виница

По повод 74 години слободна Виница, под покровителство на Општина Виница и етнузијасти од креативниот центар Space&I, ќе се одржи алтернативен настан со работен наслов ‘Реанимација’ којшто има за цел да ја промовира македонската алтернативна сцена и култура.

Бината ќе ја делат:

Новиот Почеток
Anna O.
Rib
KHARA
Фосфен
Martix
Миахил Петровски
Михаило Јосифов

Настанот ќе се одржи на 31-ви авуст (петок) во градскиот парк во Виница, со почеток од 21:00. Нешто пред тоа, но и во текот на цената музичка програма, ќе биде поставена изложба на плакати на Маријана Иванова aka IMpostors.

Влез слободен!!!

Посетено 65 пати

AnimeKisa Watch anime online, English anime online HD

Meow Meow Japanese History (https://4anime.biz/m/ZWVY) Episode 32

Ushio and Tora (Dub) (https://kissanime.mx/m/Ymdy) Episode 10

Website https://animedao.nl: Watch My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! X (Dub) animedao Episode 2 animedao tower of god

Gogoanimebe blogspot: https://gogoanimebe.blogspot.com/

Lifeofpix: https://www.lifeofpix.com/photographers/gogoanimebe/