Помогнете Ми Докторе…


..се` додека убавиот долен веш се чува само за на доктор,
а вие сте релативно здрави, значи стварно не сте здрави..
и сте од Македонија..
Посетено 3.985 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!