Има место за табланет у двојки и плус еден да запишува!

Дремеме кај другар на ракија-салата, а жена му трудна. После петата ракија и вика:
-Значи маче, од ова бременоста на задникот можеме да играме четири луѓе табланет и еден да запишува!

Му враќа:
-Исто и на твојот пивски стомак, стоко ненаситна!!!

Посетено 639 пати