Хедонизам

Субота Вече 😈

ХЕДОНИЗАМ :
Хедонизам ти Је Бре у Ген, ил го имаш ,
ил го ГЛУМИШ ,
коа Го Немаш !
Хедонизам је Наследна , Уроџена “Мана”,
у која Ти Уживаш , а Свите ДрУЃи , Ти ЗАВИДУЈАТ !
Хедонизам ,
Јеби га,
Хедонизам је “Онова”-“Това”,
шо те праИ Среќен ,
и.

Тогај коа С’лзи “Сакаат” да ТИ се Сронат , да Те Намократ, до Гаќи,
Толку С’лзи , да немаш Шо Да ИзмочаШ после !
Е Тогај си Хедонист , ПраФ,
И “уживаш” …..
У Све,
ПА И У МУКАТА !!!

п.с.
За Пурите
” Хедонистички”…
Друг Пут ,
ќе Ве “Испљукам” 😎

Мите Кум Лазаревски

Посетено 892 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!